Mikä on #HeimoHirvi -Salibandykoulu?


#HeimoHirvi -salibandykoulu on Happeen ja maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven alle 9-vuotiaille lapsille järjestämä salibandykoulu, joka tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten ratojen, leikkien, kilpailujen ja pelien avulla. #HeimoHirvi -salibandykoululaiset muodostavat yhdessä Suomen suurimman lasten salibandyjoukkueen, #HeimoHirvi -joukkueen.

Salibandykoulun sisällöt on pilkottu kolmelle tasolle siihen osallistuvan lapsen lähtötason mukaan: 1-taso, 2-taso ja G-junioriliiga. Lapsella on mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässään.

#HeimoHirvi -Salibandykoulussa lapsi voi olla mukana useamman vuoden. Se mahdollistaa taitojen oppimisen paremmin ja madaltaa kynnystä liittyä Happeen junioreiden joukkuetoimintaan.

Tule mukaan lapsesi kanssa Suomen suurimpaan lasten salibandyjoukkueeseen!

Lisätietoja löydät ilmoittautumissivulta >>


Happee loistaa salibandyn tähtiseurana lasten urheilussa.

Happee on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin kaudella 2018-19. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Tervetuloa harrastamaan ja liikkumaan Happeeseen!

Lisätietoa tähtiseuran laatuohjelmasta: www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat